OVER

OMNI is een project dat is begonnen in November 2018 met de opdracht om een oplossing te bedenken voor een probleem van een bepaalde doelgroep. Wij hebben ons gefocust op blinden en slecht zienden.

Ons doel werd om een reactie spel te maken compleet zonder zicht, aangezien er nog geen bestaat. Dankzij OMNI zijn de visueel beperkten nu eindelijk betrokken in de wereld van reactie spellen. Ze kunnen nu met hun familie en vrienden spelen. Zonder enig oneerlijke nadelen, uitsluiting of aanpassingen. 


HOE WERKT HET

OMNI is een snel reactie spel gebaseerd op trillingen.

In dit spel, moeten de spelers een misdaad bestrijden. De criminelen zijn gevlucht en kunnen alleen worden verslagen wanneer de drie verschillende spelmodi zijn gedaan.

  1. Probeer zo veel mogelijk criminelen te vangen in 30 seconden. Voel alle 'cups', vind de trillende en draai ze om om de criminelen te vangen.
  2. Daarna moet je de bom vinden. Tijdens deze spel modus zijn alle 'cups' aan het trillen. Maar, er is er maar eentje met de sterkste trilling. Vind deze en draai hem om!
  3. In de derde spelmodus is de bom gevonden en onschadelijk worden gemaakt. De 'cups' trillen één voor één en moeten worden omgedraaid. Maar, als dit te lang duurt, zullen meer 'cups' gaan trillen. Als een 'cup' langer dan drie seconden aan het trillen is… is het spelletje voorbij.